Imaginile care arată nesimțirea unor constănțeni

Un constănțean a lăsat un ditamai sacul de gunoi lângă un coș stradal, pe strada Mircea cel Bătrân.

Duminică, 26 iunie, un angajat al companiei de salubrizare, Polaris M Holding, l-a ridicat și l-a dus la mașina de gunoi.

De multe ori, nu e de vină primăria pentru halul în care arată orașul. Nu poate nimeni să pună câte un polițist lângă fiecare coș.

De vină sunt o parte din cei lângă care locuim.

Din păcate, întâlnim astfel de imagini în tot orașul.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Guvernul SUA oferă 14 milioane de dolari României pentru reactoare modulare nucleare

Dum iun. 26 , 2022
Guvernul SUA împreună cu firma americană NuScale Power LLC (Tigard, Oregon) vor oferi 14 milioane de dolari pentru susţinerea studiilor de inginerie şi proiectare în vederea implementării de către România a unei centrale cu tehnologie SMR (Small Modular Reactor, reactoare modulare mici), prima de acest fel, anunţă Casa Albă duminică […]

V-ar putea interesa și: