Imaginile care au devenit deja istorie: cu mașina pe buza falezei din Constanța

Locurile de parcare din imagine au fost desființate

Imaginea de mai sus a devenit istorie. În ea puteți vedea mașini aflata chiar pe buza falezei din Constanța, în zona portului Tomis. Este unul dintre locurile cele mai căutate de turiști și localnici, pentru că poți observa marea chiar din mașină.

Acolo erau amenajate câteva locuri de parcare. Vara era mult mai aglomerat, așa că se parca în fel și schip.

Zona era plină de autoturisme

Primăria Constanța a decis să restricționeze accesul auto în acea zonă a falezei. Zis și făcut. De astăzi, zona destinată parcării a fost hașurată și s-au montat stâlpișori.

Decizia a fost luată pentru a reda spațiul pietonilor. Reprezentanții primăriei spun că oamenii care se plimbau pe faleză, de la Cazino spre portul Tomis, erau blocați de aceste mașini. Acum, au drum liber până în port, în zona teraselor, și mai jos, spre plaja Modern.

„De astăzi, cei care aleg să facă o plimbare pe faleza Cazinoului au liber până la plaja Modern. Locurile de parcare adiacente digului au fost desființate pentru a prelungi promenada de pe faleza Cazinoului până în zona pietonală din Portul Tomis. Decizia a fost luată în cadrul Comisiei de Circulație. Vorbim despre o zonă intens circulată, unde traficul pietonal se desfășura cu dificultate. O plimbare pe faleză devenea o cursă cu obstacole. Constănțenii dar și turiștii erau nevoiți să se strecoare printre autoturismele parcate iar în unele cazuri chiar pe carosabil, riscând să fie accidentați.”, a anunțat Primăria Constanța.

„De astăzi, spațiul ocupat de autovehicule va putea fi folosit de pietoni. Zona a fost delimitată corespunzător prin montarea stâlpilor pentru protecția pietonilor. De asemenea, a fost aplicat marcajul hașurat pentru a semnaliza noua reglementare rutieră. Spațiul public reprezintă o resursă pentru orașul nostru. Primăria Municipiului Constanța îți propune să identifice soluții care să permită utilizarea cât mai eficientă și echitabilă a zonelor publice.”, a mai spus primăria.

Vă recomandăm și:

Autobuzul, soluție imposibilă și pe alocuri ipocrită

Poliția Locală Constanța a început să dea amenzi pentru neplata parcării

EXCLUSIV Câți bani a strâns Primăria Constanța din parcările cu plată în prima lună

Parcarea în Constanța, discriminatorie și printre cele mai scumpe din Europa

Dacă l-ați votat pe Mazăre, nu vă mai plângeți de trafic

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaOne thought on “Imaginile care au devenit deja istorie: cu mașina pe buza falezei din Constanța

  1. Cine sunt oamenii din Comisia de circulatie ? Cine sunt acele minti crete care fac revolutie in trafic?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Amendat cu 10.000 de lei pentru că a intrat cu mașina pe plajă

Thu Jul 22 , 2021
Un turist cu numere roșii de București a intrat cu mașina pe plajă din Saturn și n-a mai putut s-o scoată, spre ghinionul său. Cazul a ajuns în atenția polițiștilor. Astfel, salvamarii de pe plaja din Saturn au chemat Poliţia şi echipajele de la Jandarmerie. Șoferul a primit o amendă […]
turist-parcat-masina-plaja-saturn-salvamari-politie-718080