ÎMPOTRIVA COVID-19. Polaris M Holding dezinfectează Constanța cu un atomizator de mare capacitate

Polaris M Holding, la comanda Primariei Constanta, a inceput de joi, 25 martie, sa disperseze in atmosfera cu substante dezinfectante efervescente.

Actiunea de dezinfectie se realizeaza cu ajutorul unui atomizor de capacitate mare, cu un debit ridicat de solutie dispersata si cu arie de acoperire mare.

https://www.facebook.com/PrimariaConstanta/videos/242366600268140

„Se vor dezinfecta zonele aglomerate, bulevardele, străzile, trotuarele cu o solutie dezinfectantă, avizata de organele competente ca reprezentând o măsură eficienta de combatere a infectiei cu Covid – 19.”, au spus reprezentanții Polaris.

Aceștia amintesc și masurile de protectie individuala impotriva infectiei cu Coronavirus:

  • STATI ACASA!
  • Spalati-va pe maini!
  • Evitati contactul fizic cu ceilalti, precum: imbratisari, strangerea mainii!

Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

În plină epidemie, pasagerii pe ruta Cumpăna - Constanța merg ticsiți ca sardelele. Apel către primărița Mariana Gâju

joi mart. 26 , 2020
În plină epidemie, pasagerii pe ruta Cumpăna – Constanța merg ticsiți ca sardelele. Una dintre călătoare a povestit condițiile în care se circulă și a făcut un apel disperat către primărița Mariana Gâju. Iată mesajul acesteia: „Stimata doamnă primar, va exemplific modul în care ne-am deplasat dimineața la serviciu în […]

V-ar putea interesa și: