Impozite majorate pentru terenuri și clădiri neîngrijite. Cine e pe lista neagră

Consilierii locali vor vota, joi majorarea cu 500% a impozitelor pentru clădiri și terenuri lăsate în paragină de proprietari.

Se propune supraimpozitarea pentru proprietățile situate în:

  1. str. Gheorghe Dumitrașcu nr. 4 (fostă str. Dianei nr.4), proprietatea doamnei Radu Ana Maria, ca urmare a constatării stării tehnice de clădire neîngrijită;
  2. str. Petru Rareș nr.1, proprietatea domnului Radu Iulian și a doamnei Radu Zoe Paula, ca urmare a constatării stării tehnice de clădire neîngrijită;
  3. bd. Tomis nr.34, proprietatea domnului Nicolae Vasile și a doamnei Nicolae Anca Mihaela, ca urmare a constatării stării tehnice de clădire neîngrijită;
  4. bd. I.C. Brătianu nr.14, proprietatea S.C. Tectonics Project S.R.L., ca urmare a constatării stării tehnice de teren neîngrijit.

Prima clădire se află în Piața Ovidiu. Este o casă care, după cum arată, nu a mai fost locuită de ani de zile. Nu am reușit să aflăm informații complete despre proprietari.

Strada Dianei

Clădirea de pe Petru Rareș aparține soților Radu, asociați la una dintre cele mai puternice firme din Constanța, Zip Escort. În 2016, firma a avut o cifră de afaceri de 34.049.973 lei și a înregistrat un profit de 5.491.932 lei, cu un număr mediu de 941 de angajați, potrivit datelor furnizate de Ministerul Finanțelor. Strada este situată tot în Piața Ovidiu.

Strada Petru Rareș
Strada Petru Rareș

Pe bd. Tomis 34 apare una dintre cele mai impozante clădiri în ruină, dacă putem spune așa. Constanta.ro scrie că aici a fost un celebru magazin al orașului. Nicolae Vasile, actualul proprietar, a cumpărat-o de la un anume Alexandru Popescu Burchi, apropiat al lui Sorin Strutinsky, scrie sursa citată.

Bd. Tomis nr. 34

Proprietatea de pe bd. IC Brătianu este un teren pe care, de ani buni, se strâng gunoaie. Se află aproape de Kaufland și de intersecția de la ICIL. Proprietarul terenului, S.C. Tectonics Project S.R.L. are sediul în București, pe șoseaua Colentina. Din 2008 până în 2016 însă, firma are cifră de afaceri zero.

Bd. Brătianu nr. 14

Fondatorul este Shongo Holdings Limited, care deține 100% din capitalul social. Are sediul in Nicosia, Cipru. Administrator este o persoană fizică, Georgios Pitsinos, cu domiciliu în Pireu, Grecia.

Cristian Hagi

Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

PMP vrea ca burka să fie interzisă prin lege, în școli. Băsescu a semnat

sâm dec. 23 , 2017
Mai mulți parlamentari ai Partidului Mișcarea Populară au inițiat o propunere legislativă prin care se interzice burka. Practic, legea interzice acoperirea feței cu orice material care împiedică recunoaşterea fizionomiei în instituţiile de învăţământ. Măsura, spun ei, este menită să prevină terorismului. Iniţiatorii precizează că Legea educaţiei naţionale nr. 1/2011 nu […]
burka

V-ar putea interesa și: