Impozitele și taxele locale se pot plăti direct de pe telefonul mobil

spit

Serviciul Public de Impozite si Taxe (SPIT) Constanţa readuce în atenția cetățenilor posibilitatea achitării impozitelor şi taxelor locale prin intermediul dispozitivelor mobile (telefon, tabletă).

 

Pentru a beneficia de această modalitate de plată, persoanele care deţin telefoane/tablete cu sistem de operare Android trebuie să descarce aplicația E-tax Constanţa de pe magazinul online Play Store iar cei care deţin telefoane mobile cu sistem de operare iOS de pe magazinul online App Store.

 

Autentificarea pentru accesarea directă a contului E-Tax se face în baza unui nume de utilizator şi a unei parole, obţinute în urma depunerii unei cereri pe site-ul www.spit-ct.ro, secţiunea „Servicii online/Plata online a impozitelor“ sau accesând link-ul https://etax.spit-ct.ro/.

 

Pe lângă plata online a impozitelor, aplicaţia permite vizualizarea istoricului plăţilor, precum şi informaţii despre plata online.                                                                                  

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Liviu Dragnea, veste proastă pentru fumători

Tue Sep 19 , 2017
Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marţi, la Parlament, că nu susţine modificările propuse de senatorul PNL Daniel Fenechiu la legea anti-fumat, explicând că nefumătorii şi copiii trebuie protejaţi. „Eu le-am adus aminte colegilor mei şi vă aduc aminte şi dumneavoastră că această lege a fost deblocată de mine. După […]
lege fumat