În a șasea zi de război, Consiliul Județean Constanța pune la dispoziție un număr de telefon pentru a sprijini refugiații

consiliul-judetean-constanta

„Sosirea în număr mare a refugiaţilor din Ucraina a creat un răspuns umanitar atât din partea societăţii civile, a oamenilor de afaceri cât şi a autorităţilor publice locale.”, a transmis, pe 1 martie, în a șasea zi de război, Consiliul Judeţean Constanţa.

Instituția a anunțat, printr-un comunicat de presă, că se implică în campania umanitară pentru a-i ajuta pe ucrainienii care fug din calea războiului, prin punerea la dispoziţia locuitorilor judeţului Constanţa, a unui număr unic de telefon: (0727)847 123.

„Toţi cei care sunt solidari cu familiile de refugiaţi din Ucraina şi vor să le ofere celor care au urgentă nevoie de cazare, alimente neperisabile, dar și haine, pături, perne, produse de igienă sau medicamente, sunt rugaţi să sune la acest număr suport, pentru a obţine informaţii privind valorificarea resurselor oferite de societatea civilă pentru sprijinirea refugiaților din Ucraina.”, a anunțat instituția.

Articole similare:

Primii militari din contribuţia Franţei la Forţa de Răspuns a NATO au ajuns în Constanța

Imagini dramatice: un convoi militar lung de 63 de kilometri se îndreaptă spre Kiev

Turcia a interzis trecerea prin Bosfor şi Dardanele a tuturor navelor de război

Zen ResidenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Incidența coronavirusului în județul Constanța a scăzut sub 9 cazuri la mia de locuitori

Tue Mar 1 , 2022
Prefectura Constanța a anunțat, marți, că incidența coronavirusului în județul Constanța a scăzut sub 9 cazuri la mia de locuitori, de la 9,52, cifra anunțată ieri. Situația completă, la finalul articolului. La nivel național, în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 8.461 cazuri noi de persoane infectate cu SARS […]