În ce hal arată o cameră de hotel din Mamaia, renovată recent, după plecarea turiștilor

camera hotel mamaia 2021

Uneori, poate pe bună dreptate, turiștii se plâng de condițiile de cazare din hotelurile de pe litoralul românesc. Există însă și destule situații în care și hotelierii se plâng de comportamentul turiștilor. Și au 100% dreptate.

Un astfel de caz a fost prezentat astăzi de reprezentanții hotelului Victoria Resort Mamaia. Un hotel renovat în totalitate și modernizat la începutul sezonului 2019.

Exasperați de modul în care sunt lăsate camerele de unii turiști, aceștia au postat o serie de fotografii, cu următoarea explicație:

„Aceștia sunt turiștii de la care primim reclamații ….Cum ar trebui să reacționăm noi?”

Zeci de persoane au comentat la postare.

Primul concediu din viata, au zis sa-si marcheze teritoriul…din cauza oamenilor de acest gen toata lumea fuge cand aude numele de Romania!!Hoteluri de rang inalt care nu accepta animale dar care uita ca animalele sunt mult mai civilizate si curate decat acesti cocalari de care nu mai avem loc pe strada!

Ce trist!!! Ca nație, suntem cu zeci de ani în urmă față de multe țări civilizate….. Mai trist este că ei chiar se cred mari șmecheri, nici nu-și imaginează că răul și-l fac lor înșiși. Așa cum au lăsat în cameră, exact așa arată sufletul lor…. Ce trist!!! 

Urâte lucruri! Fiecare după educația primită. Nu toți știu să aranjeze lucrurile, să lase curat in urma lor, că așa e frumos.

Cu ani în urmă veneau cameristele și predai camera,acum nu mai este așa , parcă mai era un pic de rusine,de bun simț.Cred că cine a lăsat așa camera la ei acasă este jalnic!!!

Așa se întâmplă cam peste tot pe unde se închiriază . Ei in mintea lor ce zic ” Lasa mă ca si asa plătim chiria trebuie sa ne suporte ” Dar ei nu conștientizează câtă munca sa depus la renovarea hotelului și câtă muncă este sa faci curat după ei . Degeaba oamenii încearcă sa le creeze toate posibilitățile și tot luxul de pe lume ca ei tot o sa distruga ce este frumos.

O baza de date națională cu o lista neagră. Cum au asigurările sau băncile. Respectivul sa nu se mai poată apropia nicăieri în tara de vreun hotel sau pensiune.

Vă recomandăm și:

E vedetă, dar vine la mare cu trenul, nu cu SUV-ul. A primit mii de felicitări

Cum vor arăta plajele de pe litoralul românesc peste 50 de ani

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogea11 thoughts on “În ce hal arată o cameră de hotel din Mamaia, renovată recent, după plecarea turiștilor

  1. Romănia trebuie,afiliată,de indată Rusiei,mama Romaniei,atfel suntem pierduti! Traiasca Rusia unita! Traiască Vladimir Vladimirovici Putin!

    1. Mars ! Ba cu COMUNISTII. tai corupți pe ce pune mana Rusia se ofilește pe unde trec lasă numai ruine sunt că CIUMA. Rusia MOARTE curata

  2. Aveți dreptate , aceste aspecte trebuiesc publicate cu nume , prenume și adresă in media , dar ar trb să stipulați într-un contract cu drepturi și răspunderi la închirierea camerei , pt că numai așa vor respecta ORDINEA aceste SPECII și să plătească dc nu lasă cum GĂSESC 👍

    1. Dacă au pretenția sa le faci menajul, la ce ii mai plătești?! Evident, în pozele atașate este exagerat, dacă nu distrugi, nu au ce comenta.

  3. Probabil datorită prețurilor exagerate consideră că trebuie să vă lase mai mult de treabă.

  4. De aceea suntem unde suntem. Astfel de specimene, foarte multe la număr votează și hotărăsc destinul unei națiuni.

  5. In orice tara din lumea buna la cazare ți se solicita o sumă de bani cash sau ore autorizează cardul pentru astfel de situații. Lași camera așa, te trezești cu un 300 de euro penalizare.

  6. Niște jeguri ordinare… Asta este cultura lor… Niște cocalari, niște ordinari! Ăștia merita sa stea în ghetou!!! Poate vad și animalele astea reportajul și imaginile!!! Boratiilor!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

De ce a crescut prețul energiei electrice și cum poate să scadă? Explică secretarul de stat George Niculescu

Fri Jul 23 , 2021
Prețul energiei electrice a crescut, în ultima perioadă, lucru care poate duce la scumpiri în lanț. De ce s-a întâmplat asta? Este un subiect pe care multă lume îl evită, dar la care a răspuns secretarul de stat în ministerul Energiei, George Niculescu, în emisiunea Realitatea locală, de la Dobrogea […]
george niculescu pnl