În ce zone pot găsi constănțenii containerele pentru deșeuri voluminoase

Săptămâna aceasta, până pe 26 martie, benele pentru deșeuri voluminoase au fost amplasate de Polaris M Holding în zonele Soveja și Campus Henri Coandă: pe strada Barbu Ștefănescu Delavrancea lângă bl.2 și aleea Umanității, Campus Henri Coandă.

Benele sunt amplasate lângă platformele pentru colectarea deșeurilor menajere. În aceste platforme speciale puteți depune deșeurile voluminoase de care nu mai aveți nevoie: mobilier, canapele, saltele, usi, obiecte de uz sanitar, mochete, calorifere etc.   

În afara acestor bene amplasate temporar în toate cartierele orașului, constănțenii pot duce permanent deșeurile voluminoase la centrul de colectare situat pe bulevardul Aurel Vlaicu, nr.290 A.      

Nu uitați! Depozitarea sau abandonarea pe domeniul public al municipiului Constanța a deșeurilor constituie contravenție și se sancționează conform normelor legale în vigoare.      


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Bomba ecologică de care vorbea Ionuț Rusu în 2020 s-a mutat din portul Constanța în curtea Confort Urban. Garda de Mediu a găsit 40.000 de tone de deșeuri în curtea societății

mar mart. 21 , 2023
Confort Urban, societate comercială aflată în subordinea Consiliului Municipal Constanța, a primit cea mai mare amendă pe care o poate acorda Garda de Mediu potrivit legii. Motivul: curtea instituției, care are sediul chiar în municipiul Constanța, pe strada Vârful cu dor, a ajuns, la propriu, groapă de gunoi. „La Confort […]

V-ar putea interesa și: