În Constanța au apărut stâlpișori roz

Municipiul Constanța a fost împânzit de stâlpișori. Fenomenul a început pe vremea primarului Decebal Făgădău și a fost criticat dur de consilierii municipali PNL și candidatul liberal la primărie, Vergil Chițac.

După ce acesta și PNL au câștigat alegerile, implantul de stâlpișori a continuat. Se pun în intersecții, în scuaruri, pentru a delimita benzile dedicate transportului în comun, pe trotuare, pe scurt, oriunde este sau nu nevoie.

Stâlpii sunt diferiți și ca dimensiuni și culori. Unii sunt mici și negri, alții gri, alții portocalii, alții albi, unii din fier, alții din plastic.

Mai nou, într-o intersecția aflată la câțiva metri de clădirea în care se află primăria, au apărut stâlpi roz. Din imagini pare că au fost vopsiți așa într-adins.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

4 comentarii la “În Constanța au apărut stâlpișori roz

 1. Indiferent de culoare, ce utilitate au ei acolo? Motivatia „specialistilor” din primarie este ca previn parcarea autoturismelor. Serios? Pana acum a parcat cineva in locul unde s-au montat ultimii stalpi?
  Drama si mai mare este ca nu a aparut un contracandidat serios care sa ne scape de w.c. Cosmarul imens va fi ca mai stam inca 4 ani cu el pe cap. Cosmarul si mai mare, cand vor distruge si bdul Bratianu. Si cate alte pavele, indicatoare rutiere etc vor mai aparea. Toate, inutile!

  1. Nu a parcat nimeni pana acum acolo, dar se preconizeaza ca se va parca pentru ca numarul masinilor este in crestere.
   Asa ca, au fost pusi preventiv.
   Ideea este ca fac orice ca sa ne faca sa renuntam la masini. Sa nu mai avem masini, asta se doreste.

 2. Stâlpii ăia sunt de 3-4 ani acolo, erau roșii și s-au decolorat. Noaptea sunt iluminați pentru mai multa siguranță în trafic. Ce este așa nemaivăzut?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cel mai avansat robot de chirurgie ortopedică din lume este acum și la Spitalul Județean Constanța

mie feb. 21 , 2024
Cel mai avansat robot de chirurgie ortopedică din lume este prezent, acum, şi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf Apostol Andrei” Constanţa. Sistemul de genunchi ROSA este, practic,  un asistent chirurgical robotizat dezvoltat în scopul de a le permite medicilor să efectueze intervenţii chirurgicale la cel mai înalt grad […]

V-ar putea interesa și: