În Constanța costă mai mult decât în București să-ți recuperezi mașina parcată neregulamentar

Primăriile de sector vor putea ridica mașinile parcate neregulamentar pe străzile aflate în administrarea Primăriei Capitalei, în special marile bulevarde, conform unui proiect inițiat de USR și aprobat miercuri de Consiliul General al Municipiului București, potrivit Hotnews. Până acum, cel puțin teoretic, primăriile de sector puteau ridica mașinile doar de pe arterele aflate în administrare.

Pentru ridicare: 200 de lei, pentru vehicule cu masa totală maximă autorizată de până la 5 tone, inclusiv. 270 de lei, pentru vehicule cu masa totală maximă autorizată de peste 5 tone.

Pentru transport: 150 de lei, pentru vehicule cu masa totală maximă autorizată de până la 5 tone, inclusiv. 200 de lei, pentru vehicule cu masa totală maximă autorizată de peste 5 tone. În funcţie de perioada de depozitare, calculată din momentul depozitării efective a vehiculului, se percepe un tarif de 150 lei/zi. Aşadar, pentru un autoturism precum Dacia Logan, costul de ridicare, transport şi depozitare (pe o zi) ajunge la 500 de lei.

În Sectoarele 3,4 și 6 se ridică deja mașinile parcate neregulamentar, cu tarife care în total ajung tot la o sumă de 500 de lei pentru o mașină de familie.

Taxele sunt mai mari în Constanța. Tariful pentru ridicarea mașinii este de 450 de lei, tariful pentru transportul mașinilor este de 120 de lei, iar tarif pentru depozitare mașini este de 60 de lei pe zi. Așadar, 630 de lei.

Bucureștenii au cele mai mari salarii din România: 4.622 de lei în medie, în mână. Constanța este pe locul 13, cu 3.169 lei.
Un comentariu la “În Constanța costă mai mult decât în București să-ți recuperezi mașina parcată neregulamentar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Următorul articol

Percheziții la locuințele unei femei care vindea țigări de contrabandă

joi mart. 31 , 2022
Polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice – Biroul de Investigare a Criminalității Economice Mangalia s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în incinta unui imobil din municipiul Mangalia, se comercializează țigarete susceptibile de a proveni din contrabandă. Astfel, în cursul zilei de astăzi, au fost […]

V-ar putea interesa și: