În Constanța, gropile din asfalt sunt vopsite, nu reparate

Groapă vopsită pe strada Baba Novac. Foto: Constanța 100%, 1 octombrie 2022

Gropile din șosele au ajuns să fie vopsite, nu reparate, în orașul Constanța.

Așa s-a întâmplat, de pildă, pe strada Baba Novac, foarte aproape de o stație CT BUS.

O groapă care dă de furcă șoferilor, pentru că nu este foarte vizibilă de la volan, este adâncă și se află fix pe traiectoria anvelopelor, nu a fost reparată, deși are deja o vechime considerabilă.

Cineva – nu știm dacă autoritățile locale sau un cetățean cu spirit civic – a vopsit însă groapa, pentru a fi mai vizibilă. Măcar atât.

V-ar putea interesa și: Constanța nu are nevoie de război pentru ca trotuarele să fie impracticabile. Sunt de ajuns Mazăre, Făgădău și Chițac

V-ar putea interesa și:


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

„Suntem într-o ţară în care un magistrat care lucrează până la 45 de ani are de 10 ori mai mult pensia medie decât un profesor. Asta înseamnă ţară sălbatică”

sâm oct. 1 , 2022
Fostul ministru al Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, critică în termeni duri afirmaţia actualului deţinător al acestui portofoliu, Marcel Boloş, care a spus că România nu se poate comporta „ca o ţară sălbatică” în privinţa pensiilor speciale, pe motiv că aceste pensii speciale există în toată Uniunea Europeană. „Suntem într-o ţară […]

V-ar putea interesa și: