În Constanța s-au dat în folosință 11 locuințe noi în fiecare zi

În județul Constanța se construiește fără oprire, indiferent dacă este criză financiară sau epidemie de coronavirus.

În primele șase luni din acest an, în județ au fost finalizate un număr de 1.951 de locuințe, potrivit informațiilor furnizate de Direcția Județeană de Statistică. Asta înseamnă aproape 11 locuințe noi în fiecare zi.

Deși a fost o perioadă complicată, marcată de restricțiile impuse de Covid-19, inclusiv de o carantină totală, numărul locuințelor este cu 362 mai mare decât în aceeași perioadă a anului trecut.

Construcția de blocuri, în special, va continua. Recent, Mircea Dobre, Pro România, spunea că între 30.000 și 50.000 de apartamente vor apărea numai în zona variantei municipiului Constanța.

Rămâne de văzut cum vor evolua prețurile, dacă se va construi în continuare la fel de mult, și cine vor fi cumpărătorii.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

2 thoughts on “În Constanța s-au dat în folosință 11 locuințe noi în fiecare zi

  1. Foarte tare. Cele mai multe sunt, probabil, blocuri intre case. Fara locuri de parcare, fara sa mai poti ajunge acasa fara sa-ti gasesti poarta blocata de vreun strain. Strategia de dezvoltare urbana a ABOMINABILULUI FAGADAU si a PROSTOVANULUI VANTURACHE, sluga de doi lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Costin Răsăuțeanu: „Misiunea de viceprimar m-a onorat și m-a făcut să-mi iubesc și mai mult orașul”

lun oct. 5 , 2020
Costin Răsăuțeanu, actualul viceprimar al municipiului Constanța, a transmis un mesaj la finalul mandatului. A mulțumit constănțenilor și i-a felicitat pe colegi. „Mulțumesc constănțenilor care mi-au acordat votul lor și au avut încredere în mine. Ii felicit pe colegii mei și le urez succes în noua lor activitate. Misiunea de […]

V-ar putea interesa și: