În Constanța se construiesc de două ori mai puține locuințe decât în Cluj

În județul Constanța se construiesc de două ori mai puține locuințe decât în Cluj.

În județul Constanța s-au construit, în medie, nouă locuințe pe zi, în prima jumătate a acestui an.

Mai exact, în perioada menționată au fost finalizate un număr de 1.589 de locuințe, potrivit Direcției Județene de Statistică. Este vorba atât de apartamente, cât și de case.

Numărul este în scădere cu 198 față de perioada similară a anului 2018.

Spre comparație, în județul Cluj, în prima jumătate a acestui an s-au construit 2.905 locuințe, potrivit Direcției Județene de Statistică din Cluj. La finalul anului 2018 cifra ajunsese la 7594, ceea ce înseamnă, în medie, 21 pe zi.

Vă recomandăm și:Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mamaia Nord, „stațiunea” invadată de câini fără stăpân

mar oct. 29 , 2019
„Stațiunea” Mamaia Nord a fost invadată de câini fără stăpân. Aproape pe fiecare stradă poți găsi nu unul, ci o haită întreagă. În fotografia de mai sus puteți vedea aproape zece, pe o stradă din zonă. Locuitorii spun că le este frică să-și lase copiii pe stradă și că, de […]
mamaia nord

V-ar putea interesa și: