În Constanța se fură și semnele de circulație

Primăria Constanța a anunțat apariției unui fenomen periculos în cartierul Palazu Mare. Persoane rămase încă neidentificate sustrag indicatoarele rutiere din intersecții. În ultima perioadă, mai multe indicatoare OPRIRE de pe mai multe străzi au dispărut cu tot cu stâlpii de susținere.

Situația a fost descoperită în urma verificărilor din teren iar indicatoarele lipsă au fost reinstalate, însă în unele cazuri, au dispărut din nou, iar din această cauză, acum câteva seri, în una dintre intersecții a avut loc un accident rutier.

„Vin noapte și îi smulg, îi fură. Cu siguranță sunt hoți de fier vechi. Nu e prima oară, este a treia sau a patra oară”, spune Emil Moraru, șef securitate la Confort Urban, fostul șef al DIAS Constanța.

Primăria Municipiului Constanța, prin administratorul tramei stradale, S.C.Confort Urban va depune plângere penală la poliție pentru depistarea și sancționarea celor care sustrag în mod sistematic indicatoarele rutiere.

Primăria face apel către locuitorii orașului să sesizeze comportamentele antisociale la numărul de whatsapp al Poliției Locale, 0799606142 sau pe aplicația Sesizări Constanța.

O stradă din Palazu Mare, Constanța, rămasă fără semne de circulație în urma furturilor

„Comportamentele antisociale, vandalizarea și distrugerea NU VOR FI TOLERATE! Orice act de vandalism constituie infracțiune și este sancționat, conform legii, cu amenzi cuprinse între 1.000 și 1.500 de lei.”, spun reprezentanții primăriei.

Sursă foto/video: Primăria Constanța

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
energia residence
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.