În Constanța se încurajează colectarea selectivă a deșeurilor

colectare selectiva deseuri constanta
Platformele au fost amenajate de angajații companiei de salubritate, Polaris M Holding

Pentru a încuraja colectarea selectivă a deșeurilor, Primăria Municipiului Constanța anunță că platformele de colectare din oraș vor fi împărțite pe două secțiuni: deșeuri reciclabile și deșeuri menajere.

Lucrările au fost executate deja de Polaris în zona centrală, zona peninsulară, cartierele Tomis I și Tomis II și se vor extinde la toate cele 389 de platforme din oraș.

colectare selectiva deseuri constanta

Primăria recomandă constănțenilor să separe deșeurile reciclabile de cele menajere și să le depoziteze în platforme în secțiunile special amenajate și inscripționate corespunzător

Măsura este luată de municipalitate pentru a ne încadra în țintele de reciclare prevăzute de legislația europeană în vigoare și pentru a crește gradul de colectare selectivă a deșeurilor din Constanța.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

FOTO În blocul construit de Solid House în zona Dorally a mai rămas un singur apartament liber

Tue Feb 5 , 2019
În blocul construit de Solid House în zona Dorally din orașul Constanța a mai rămas un singur apartament liber. Este vorba despre un apartament spațios și luminos, de trei camere, cu o suprafață de 93 de metri pătrați. Se vinde gata finisat, cu utilități, așa cum vedeți în fotografii. Are […]