În curând, nu veți mai recunoaște plaja din Eforie

Apele Române Dobrogea Litoral a anunțat că se fac primele pregătiri pentru înnisiparea plajei din Eforie.

O conductă de transport, lungă de peste 2 km, este montată în aceste zile pe plaja nou creată din Mamaia Nord.

„După asamblare, va fi umplută cu aer, împinsă în apă și trasă cu ajutorul remorcherelor până la Eforie. Aici va fi scufundată pe fundul Mării Negre pentru a alimenta cu milioane de tone de nisip țărmul litoral.”, a anunțat ABADL.

Lucrările de înnisipare din zona Eforie vor debuta la finalul sezonului estival 2022, conform graficului de execuție stabilit în cadrul proiectului „Reducerea eroziunii costiere- faza II”.

Pe parcursul acestei perioade, echipele de la Apele Romane Dobrogea-Litoral vor fi pe teren și vor superviza tot procesul.

Vă recomandăm și: Nicolae Bucovală: „Plaja este a poporului român, fiecare cetăţean are dreptul să vină şi să se aşeze cu cearşaful unde doreşte”


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Marian Crușoveanu, PNL: Lucrările la Alternativa Techirghiol vor începe în 2023

joi feb. 3 , 2022
De aproape un an, subiectul Alternativa Techirghiol este în centrul atenției, pentru noi, locuitorii județului Constanța, dar și pentru turiștii care, în fiecare an, vizitează litoralul românesc. „Drumul expres, care are un rol esențial în descongestionarea traficului pe timpul verii, este unul din proiectele pe care am încercat să-l aduc […]
marian crusoveanu

V-ar putea interesa și: