În fiecare minut, trei persoane rezervă un sejur pe litoralul românesc

Eforie

Temperaturile ridicate din ultima vreme și ofertele bune la cazări îi determină pe românii care nu și-au făcut încă planuri de vacanță să își rezerve sejururi pentru acest sezon în hotelurile de la Marea Neagră.

Cifrele unui turoperator pe acest segment de turism arată că în ultima săptămână ritmul rezervărilor a înregistrat o creștere cu 40% față de aceeași perioadă a anului trecut, fiind momente în care se înregistrează o cerere de rezervare la fiecare 10-12 secunde.

„În această perioadă, procesăm aproximativ 3.500 de solicitări de rezervare pe zi, atât telefonic, cât și online. În medie, în ultimele zile s-au făcut aproape trei rezervări pe minut, dar au existat și momente de vârf în care s-a înregistrat o cerere de rezervare la fiecare 10-12 secunde. Debutul verii cu temperaturi foarte ridicate, dar mai ales ofertele speciale pe care le avem în această perioadă – reduceri, condiții avantajoase de plată, beneficii pentru familiile cu copii cum ar fi faptul că pentru fiecare rezervare primesc o intrare gratuită la un parc tematic de aventură din sudul litoralului – îi determină pe mulți români să se orienteze spre Marea Neagră pentru vacanța din această vară.”, a declarat Ionuț Nedea, CEO al touroperatorului.

Cele mai multe rezervări făcute în această perioadă sunt pentru lunile iulie – august, având o durată medie a sejurului de 4-5 nopţi și o valoare medie a pachetului turistic de 2.408 lei.

Pe de altă parte, sunt și turiști care își achiziționează sejurul pentru minivacanța de Rusalii de la finalul acestei săptămâni, când se estimează că gradul de ocupare pe litoral va depăși 75 – 80%. În perioada 21-24 iunie, cele mai aglomerate stațiuni vor fi Mamaia și Eforie Nord.

Cât costă un sejur

În ceea ce privește prețurile pentru minivacanța de Rusalii, acestea pornesc de la 128 lei/noapte/camera dublă/2 adulți – doar cazare la un hotel de 2 stele din Venus. La 3 stele în Mamaia, tarifele pornesc de la 196 lei/noapte/camera dublă, doar cazare, în vreme ce la 4 stele, tot în Mamaia, cazare cu mic dejun, o noapte costă de la 313 lei. Un pachet all inclusive pentru doi adulți și un copil la un hotel de 3 stele din Mamaia costă de la 380 lei/noapte (1.140 lei pachetul de 3 nopți), în vreme ce în Eforie Nord, o noapte de cazare cu mic dejun inclus la un hotel de 4 stele pentru doi adulți și un copil costă de la 354 lei (pachetul pentru 3 nopți este 1.062 lei). În stațiunea Jupiter, la un hotel de 3 stele prețurile pornesc de la 150 de lei, cazare pentru doi adulți și un copil, iar la 4 stele, în regim all inclusive, o familie cu un copil trebuie să achite de la 879 lei pe noapte.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Un comentariu la “În fiecare minut, trei persoane rezervă un sejur pe litoralul românesc

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Unde poți să te angajezi și cât poți să câștigi dacă nu ai niciun fel de experiență

mar iun. 18 , 2024
Peste 40.000 de joburi au fost scoase în piață în ultima lună și jumătate, iar, dintre acestea, 16.000 se adresau candidaților care nu aveau niciun fel de experiență. Domeniile care au cea mai mare nevoie de acești candidați sunt retail, industria alimentară, servicii, call center / BPO, turism, transport / […]

V-ar putea interesa și: