În județul Constanța s-au construit cu 80% mai multe locuințe

În județul Constanța s-au construit cu 80% mai multe locuințe în primele șase luni ale acestui an decât în perioada similară a anului trecut.

Potrivit datelor furnizate de Direcția Județeană de Statistică, în semestrul I 2023 au fost finalizate un număr total de 3.192 de locuințe.

Sunt cu 1.413 mai multe decât în primul semestru al anului 2022.

Recomandări:

Andrei Muntmark despre Casa cu Lei: „Intenționăm să începem reabilitarea cât mai repede posibil. Avem bugetul deja alocat acestui proiect”

Energia Residence se dezvoltă frumos. Etapa a doua este aproape încheiată, etapa a treia a început în forță

România se află pe locul al treilea în topul țărilor europene cu cele mai ieftine locuințe


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

La cât a ajuns salariul mediu net în Constanța

mie sept. 27 , 2023
Câştigul salarial mediu brut pe un salariat, în judeţul Constanţa, a fost în luna iulie 2023 de 6365 lei, iar câştigul salarial mediu net a fost de 3962 lei, cu 14,2%, respectiv cu 14,9% peste nivelul înregistrat în luna iulie 2022, a anunțat Direcția Județeană de Statistică din Constanța. Luând […]

V-ar putea interesa și: