În loc de orășelul lui moș Crăciun, parc închis, mizerie și tăcere

Primăria Constanța a organizat, cu ajutorul unei firme private, cel mai trist târg de Crăciun pe care l-am văzut vreodată în Constanța. Copiii se pot delecta cu produse tradiționale precum ceafa de porc și aparatele de dat cu pumnul. Detalii AICI.

Dar surprizele negative nu se termină aici. Primăria a promis va organiza și Orășelul lui moș Crăciun, în Țara Piticilor din Parcul Tăbăcărie.

Țara Piticilor s-a închis pe 24 noiembrie. Motivul l-a constituit pregătirea Târgului de Crăciun. Potrivit Primăriei Constanța, accesul vizitatorilor în Țara Piticilor trebuie să fie permis din nou de pe 1 decembrie.

Nu s-a întâmplat asta. Parcul a rămas închis.

Mulți constănțeni au presupus, din mesajul primăriei, că parcul se va deschide pe 1 decembrie. Un anunț pe Facebook spune că deschiderea oficială va avea loc azi, 4 decembrie, la ora 17.00. Mai mulți părinți din Constanța au ajuns în zonă pentru a participa la deschiderea oficială a Orășelului lui moș Crăciun.

Surpriză însă: nu numai că nu era niciun orășel, dar parcul era închis. Ba mai mult, întreaga zonă arăta ca dintr-un război.

„Am venit aici cu cel mic. Acum plânge că nu se deschide parcul, așa cum i-am spus. O bătaie de joc!”, ne-a transmis un constănțean.

Primăria Constanța nu a anunțat oficial nici de ce nu s-a redeschis Țara Piticilor de 1 decembrie, nici când se va deschide orășelul copiilor. O nouă „reușită” marca Vergil Chițac – Ionuț Rusu – PNL.

Completare. Iată cum arăta zona puțin după ora 17.00.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

2 thoughts on “În loc de orășelul lui moș Crăciun, parc închis, mizerie și tăcere

  1. Chițac și trupa lui de incompetenți îmbarcați în autobuzul lui Moș Crăciun și duși la Poarta Albă să-și petreacă restul zilelor în meditație și rugăciune ! Au falimentat Constanța dar in schimb și-au făcut averi pe care nu le pot cheltui in 10 vieți !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Avarie RAJA pe bulevardul Ferdinand din Constanța, mai multe zone din oraș rămân fără apă

lun dec. 4 , 2023
Pentru remedierea unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 150 mm, de pe bd. Ferdinand din municipiul Constanța (bl. R4), echipele RAJA vor sista furnizarea apei potabile astăzi – 04 decembrie 2023, în intervalul orar 18.00 – 24.00. Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii […]

V-ar putea interesa și: