În loc să asfalteze, Confort Urban pune inimioare la semafoare

inimoare cu semafoare in constanta
Inimioare cu semafoare în Constanța (foto: Primăria Constanța)

În loc să asfalteze străzile din Constanța, Confort Urban, societate comercială aflată în subordinea Primăriei Constanța, pune inimioare la semafoare.

„În luna februarie, în care îndrăgostiții sărbătoresc atât Valentine’s Day cât și Dragobetele, semafoarele din Constanța sunt în ton cu această perioadă. Astfel, de astăzi Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban, a montat în locul luminii de culoare roșie o inimioară, care va fi păstrată până la sfârșitul lunii.”, au precizat reprezentanții compartimentului de comunicare și mass-media al Primăriei Constanța.

Semnul poate fi văzut de conducătorii auto la semafoarele de pe întreg bulevardul Tomis, de la intrarea în oraș, până la intersecția cu bulevardul Ferdinand.

Primăria recomandă șoferilor să țină cont de faptul că inimioara înlocuiește semnul STOP și să nu se aventureze să treacă pe culoarea roșie a semaforului. Nu înțelegem rostul unei astfel de „recomandări”, în condițiile în care conducătorii auto sunt obligați să oprească la culoarea roșie a semaforului.

Confort Urban SRL s-a ocupat de același lucru și anul trecut. Din păcate, nu s-a ocupat și de promisiunea din campania electorală a primarului Decebal Făgădău, care ne asigura că până în anul 2018 toate străzile din municipiu vor fi asfaltate. Suntem în 2019 și zeci de artere sunt încă la stadiul de pământ. Întrebat de ce nu s-a ținut de promisiunea, de către Ziua de Constanța, primarul a avut un răspuns halucinant: „Aia era în campanie.” Apoi a dat vina și pe DNA, uitând să precizeze că fostul director Viorel Farcaș, pe care el însuși îl lăuda, a recunoscut că a luat șpagă. Detalii mai jos.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

De ce nu vine Decebal Făgădău în emisiunea mea

Wed Feb 13 , 2019
Mă întreabă multă lume de ce nu-l invit pe primarul Decebal Făgădău în emisiunea pe care o realizez și moderez la Dobrogea TV din decembrie 2011. Mulți îmi propun o emisiune cu telefoane în direct, pentru a putea intra și ei în dialog cu edilul. Le răspund tuturor aici: l-am […]