În Mangalia începe furnizarea căldurii. Cine are datorii nu primește

Societatea Goldterm SA anunță că sâmbătă, 31 octombrie, va începe furnizarea agentului termic în sistemul centralizat de termoficare din municipiul Mangalia.

Potrivit reprezentanților societății, în ultimele două săptămâni au fost efectuate probele la rece în toate blocurile racordate la reţea și s-a intervenit cu lucrări de reparaţii, atât în centrale, cât și în subsolurile blocurilor, acolo unde a fost necesar.

„Decizia de începere a furnizării agentului termic a fost luată ca urmare a solicitărilor din partea beneficiarilor, dar și pentru că prognoza meteorologică  indică o scădere a temperaturilor exterioare, în special pe timpul nopții.”, a anunțat Primăria Mangalia.

Primăria subvenționează, de la bugetul local, ca în fiecare sezon rece, aproximativ jumătate din costul unei gigacalorii. Astfel, prețul plătit de cetățeni va fi de 238,57 lei/gigacalorie, cel de producție fiind de 500,03 lei/gigacalorie.

Reprezentanții Goldterm susțin că prețul poate suferi modificări, în funcție de costul de achiziție pentru gazele naturale, dar și raportat la alți indicatori economici.

Asociaţiile de Proprietari care înregistrează datorii au primit deja notificări că nu vor primi căldură şi apă caldă, până nu vor achita restanţele din iarna trecută.

Goldterm Mangalia continuă programul de contorizare individuală gratuită, astfel încât oamenii să plătească exact cât consumă. În același timp, consumatorii pot opta pentru facturarea individuală, dacă doresc să achite facturile direct la Goldterm Mangalia și nu prin Asociație.

Totodată,  reprezentanții societății informează abonații că pot comunica orice sesizare la numerele de telefon ale dispeceratului: 0241.740.761 sau 0756.086.136.


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Municipiul Constanța se apropie, încet, dar sigur, de 3 cazuri de coronavirus la mia de locuitori

mie oct. 28 , 2020
Municipiul Constanța se apropie, încet, dar sigur, de o incidență de 3 cazuri de coronavirus la mia de locuitori, prag care va duce la noi restricții. Potrivit Prefecturii Constanța, incidența, astăzi, este de 2,65 de cazuri la mia de locuitori. Cifra este mai mare decât raportarea de ieri, când a […]

V-ar putea interesa și: