În Mihail Kogălniceanu, bătaie ca-n filme pe stradă

catuse
O parte din scandalagii au fost reținuți

La data de 7 aprilie a.c., polițiști din cadrul Postului de Poliție Mihail Kogălniceanu, comuna unde există o bază militară americană, au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că pe strada Moldovei din localitate ar avea loc un conflict între mai multe persoane.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, iar în urma cercetărilor s-a stabilit faptul că, pe fondul unui conflict spontan, 4 bărbați, cu vârste cuprinse între 17 și 21 de ani, ar fi agresat fizic alți 2 bărbați, de 33, respectiv 37 de ani.

Cele două victime au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale și examinare medico-legală.

La data de 8 aprilie a.c., polițiștii au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, pe raza comunei Mihail Kogălniceanu, de unde au ridicat mai multe bunuri cu valoare probatorie.

De asemenea, în urma investigațiilor a reieșit faptul că doi dintre presupușii agresori ar fi condus un autoturism, pe strada în cauză, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit un dosar penal, pentru 2 dintre bărbați fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, iar pentru ceilalți doi bărbați, pentru lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În cursul zilei de ieri, în urma probatoriului administrat în cauză, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța a dispus reținerea a 3 dintre aceștia, pentru 24 de ore, cel de-al patrulea bărbat sustrăgându-se cercetărilor.

Cei trei au fost depuși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, urmând ca pentru cel de-al patrulea bărbat să fie efectuată propunere de arestare preventivă în lipsă.

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
energia residence
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.