În Ovidiu se vor mai monta aproape 30 de camere de supraveghere

ovi protect dispecerat camere de supraveghere
Dispeceratul Ovi Protect. Pe aceste monitoare sunt redate imaginile surprinse de camerele de supraveghere (foto: Constanța 100%)

În orașul Ovidiu se vor mai monta, în viitorul apropiat, aproape 30 de camere de supraveghere. Acestea sunt necesare pentru a-i ajuta pe angajații societății de pază a Primăriei Ovidiu, Ovi Protect SRL, să asigure în bune condiții ordinea și liniștea.

„În următoarea lună vom monta 25 – 30 de camere de supraveghere în localitatea Ovidiu”, a subliniat primarul George Scupra.

Acesta spune că necesitatea lor a pornit și din cauza legislației, care nu permite decât angajarea a 16 polițiști locali, care nu pot face față atât în orașul Ovidiu, cât și în satele Poiana și Culmea.

Astfel, s-a apelat la varianta înființării societății Ovi Protect SRL. Scopul principal al acesteia este să aibă grijă, în principal, de locațiile primăriei. Ne referim aici la parcuri, la debarcader, dar și la grădinițe și școli.

Camerele de supraveghere ajută însă și cetățenii simpli. Angajații Ovi Protect pot interveni ori de câte ori o problemă este depistată.

Ne-am gândit că această societatea pot fi folosită pentru a avea grijă de localțiile mnoastre, parcuri, debarcader, grădinițe și școli. O poate face rapid, pentru că Ovi Protect are un dispecerat propriu chiar în centrul localității.

„Acest dispecerat este inima unei acțiuni de securitate care duce la micșorarea nivelului de infracționalitate în teritoriu”, a declarat George Stăncioiu, directorul firmei Ovi-Protect.

Camerele de luat vederi ajută mult pentru că orice infracțiune este înregistrată. Mai mult, agresorul poate fi urmărit de către operator, care nu are altceva de făcut decât să îl urmărească pe monitoare, cu ajutorul unui joystick.

Marea majoritatea a locuitorilor din Ovidiu cu care am discutat sunt de acord cu montarea camerelor de supraveghere, pentru că știu că acest lucru le aduce un plus de liniște și siguranță.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Polițiștii locali din Constanța, cu ochii pe șoferii care parchează neregulamentar

Wed Jun 27 , 2018
Polițiștii locali din Constanța stau cu ochii pe șoferii care parchează neregulamentar. Ieri, 26 iunie, au aplicat în total 276 de amenzi, din care aproape jumătate conducătorilor auto care au parcat sau staționat unde nu aveau voie. „În urma verificărilor efectuate în teren de către lucrătorii instituției au fost aplicate […]
politia locala constanta