În plină pandemie, Primăria Mangalia îi invită pe vârstnici la un spectacol în interior

Primăria Municipiului Mangalia organizează vineri, 1 octombrie, la Casa de Cultură, începând cu orele 17:00, un spectacol folcloric dedicat pensionarilor orașului, cu ocazia sărbătoririi Zilei Persoanelor Vârstnice.

„Special pentru ei, vor urca pe scenă artiști îndrăgiți ai muzicii populare și de petrecere, precum: Nicoleta Voicu, Maria Olteanu, dar și artiști de la nivel local. Cu această ocazie, primarul Radu Cristian transmite tuturor vârstnicilor localităţii urări de sănătate şi tradiţionalul “La Mulţi Ani” și îi așteaptă pe seniori să sărbătorească prin dans, cântece şi voie bună, de ziua care le este dedicată.”, a anunțat primăria.

Astăzi, în municipiul Mangalia s-a depășit pragul de 3 cazuri de covid la mia de locuitori.

Accesul publicului în incinta sălii de desfășurare a evenimentului se va face cu respectarea măsurilor sanitare în vigoare: purtarea măștii în spațiul dedicat evenimentului, dovada vaccinării, cu condiția să fi trecut cel puțin 14 zile de la a doua doză sau de la doza unică, un document eliberat de un laborator autorizat sau un certificat medical care să ateste faptul că persoana în cauză a fost diagnosticată cu COVID-19, într-un interval cuprins între 30 și 180 de zile anterior datei de 1 octombrie, rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.

Primăria Mangalia reamintește că sărbătoarea vârstnicilor a fost instituită în decembrie 1990 de Adunarea Generală a Organizației Națiunilor Unite, în baza Rezoluției nr. 45/106. Astfel că, în fiecare an, la data de 1 octombrie, în întreaga lume sunt sărbătorite persoanele în vârstă. Anul acesta se împlinesc 31 de ani de la prima celebrare a Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Vergil Chițac: „În prag de sezon rece, termoficarea intră în faliment. Populismul în Constanța a făcut mai rău decât comunismul”

Thu Sep 30 , 2021
Primarul Constanței a propus, azi, majorarea prețului la gigacalorie cu circa 70%, până la 1034 de lei, și a propus ca populația să plătească 300 de lei, diferența urmând să fie subvenționată de la bugetul local. Consilierii USR PLUS au cerut ca primăria prețul la consumatorul final să fie de […]