În septembrie făcea „liniuțe”, în octombrie, accident VIDEO

Mulți dintre noi am văzut, probabil, șoferi care fac „liniuțe” în trafic. Ce se întâmplă cu aceștia? Pe scurt: mai nimic, dacă nu sunt prinși de radar. Unii dintre ei însă ajung să facă accidente.

Pe 21 septembrie, o jurnalistă publica niște imagini cu două mașini care se întreceau în Mamaia. Le puteți vedea mai jos.

„Liniuțe” în septembrie

La data de 21 septembrie a.c., polițiști din cadrul Biroului Rutier i-au identificat pe conducătorii auto, iar la data de 22 septembrie a.c., cei doi au fost invitați la sediul Serviciului Rutier Constanța.

Polițiștii spun că, în urma declarațiilor s-a stabilit faptul că cele 2 persoane nu au organizat o întrecere.

„Având în vedere faptul că viteza cu care circulă un autovehicul poate fi constatată doar în mod direct de către polițistul rutier, cu ajutorul mijloacelor tehnice certificate sau omologate, acest fapt nu s-a putut stabili la acel moment.”, au spus aceștia.

În scop preventiv, polițiștii rutieri i-au atenționat pe cei doi conducători auto să respecte regulile de circulație.

Accident în octombrie (sursă foto: Facebook/Cătălin Filișan)

Unul dintre șoferii de atunci a fost azi protagonistul unui accident. De fapt, o tamponare, spune Poliția. Din fericire, de data aceasta nu au exista victime.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Câte cazuri de covid sunt în localitățile din județul Constanța

mar oct. 13 , 2020
În localitățile din județul Constanța s-au înregistrat, în perioada 29 septembrie – 12 octombrie 2020, 979 de cazuri de Covid-19, potrivit Direcției de Sănătate Publică. În câteva localități s-a depășit pragul de 1,5 cazuri la mia de locuitori. Cele mai importante din ele sunt Constanța, Mangalia, Eforie și Cumpăna. Și […]
coronavirus

V-ar putea interesa și: