În Valu lui Traian, zona F, se construiesc o creșă, grădiniță și o școală cu spațiu pentru after school

Primăria Valu lui Traian a anunțat că două proiecte mari au fost aprobate și sunt finanțare din bugetul locale și din fonduri europene, în cadrul programului POR 2014 – 2020.

Este vorba despre:

  1. Construire Grădiniță și Creșă și Împrejmuire în Cartierul Tineretului, Zona Lotizată F.
  2. Construire Școala cu clasele Grupa 0 – clasa a VIII-a, sală de educație fizică și sport, spațiu pentru After School, Anexă pentru Spațiu tehnic și împrejmuire teren în Cartierul Tineretului, zona lotizată F;

„Referitor la primul proiect, vă anunțăm că în data de 05.05.2022 a început execuția lucrărilor așa cum veți putea observa. În cadrul acestei clădiri vor funcționa 4 grupe de grădiniță și 2 grupe de creșă, iar proiectul prevedere atât amenajări exterioare de funcționalitate cât și pentru petrecerea timpului liber.”, a anunțat primăria.

În ceea ce privește școala, execuția lucrărilor a început astăzi, 12.05.2022. Pe lângă sălile de curs și laboratoarele destinate elevilor, proiectul prevede și spațiu pentru desfășurarea activităților After School. De asemenea, în cadrul aceluiași proiect se va construi și o sală pentru orele de educație fizică și vor fi amenajate terenuri pentru activități sportive mixte în aer liber.

Termenul de execuție pentru cele amintite mai sus este de 12 luni.

„Ne bucurăm că reușim să atragem fonduri în continuare pentru dezvoltarea comunei și pentru a crea o bunăstare cetățenilor din Valu lui Traian. Tinerii reprezintă viitorul nostru și trebuie să le oferim acces la o educație corectă și să le punem la dispoziție toate condițiile unei școli cu standarde europene.”, au declarat reprezentanții primăriei conduse de Florin Mitroi, PNL.

V-ar putea interesa și:

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Polaris oferă servicii de vidanjare în Constanța și Năvodari

Thu May 12 , 2022
Polaris M Holding oferă s𝗲𝗿𝘃𝗶𝗰𝗶𝗶 𝗱𝗲 𝘃𝗶𝗱𝗮𝗻𝗷𝗮𝗿𝗲 𝗳𝗼𝘀𝗲 𝘀𝗲𝗽𝘁𝗶𝗰𝗲 în Năvodari și Constanța, la cel mai mic preț! 1 vidanjare = 250 ron +TVA𝘀𝗮𝘂 5 vidanjări = 220 ron + TVA, pentru fiecare vidanjare Pentru 𝗖𝗢𝗠𝗘𝗡𝗭𝗜, sună la: 𝟬𝟳𝟳𝟭 𝟲𝟰𝟯 𝟰𝟲𝟲 Program: luni – vineri, între orele 08:00 și 16:30Email: […]