În vizită la Energia Residence. Cum arată apartamentele VIDEO


Energia Residence este unul dintre cele mai noi ansambluri imobiliare din Constanța. Construcția a început anul trecut, în primăvară. Astăzi, primele blocuri sunt ridicate. În acest moment se lucrează la interioare.

Dezvoltatorul imobiliar a pus la punct două apartamente de prezentare, ca să vedeți cum vor arăta. Au gresie, faianță, termopane, baia este utilată. Vă puteți da seama așa mai bine dacă vă plac și dacă vreți să cumpărați.

O echipă a Constanța 100% a vizitat apartamentele și șantierul. Inginerul Vlad Gâzea ne-a oferit toate detaliile necesare. Ne-a arătat camerele, am numărat împreună multele prize din bucătărie, am aflat cum va fi amenajat spațiul dintre blocuri.

Am aflat și ceva inedit: pe șantier lucrează muncitori atât din România, din Constanța și București, cât și din străinătate. De pildă, doi spanioli, care au venit aici, s-au căsătorit și acum sunt angajați aici, la Energia Residence.

Ansamblul imobiliar se află pe strada Constantin Bobescu nr. 101, în cartierul Compozitorilor. Detalii puteți obține pe site-ul dezvoltatorului (click AICI).

Clipul poate fi urmărit și pe YouTube: https://youtu.be/QpaXe7-vl9U.

Vă recomandăm și: Primii cumpărători se mută în Zen Residence, complexul imobiliar cu unele din cele mai frumoase blocuri din Constanța
Un comentariu la “În vizită la Energia Residence. Cum arată apartamentele VIDEO

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Următorul articol

Canada își deschide larg ușile pentru imigranți

mar feb. 15 , 2022
Dacă vreți să emigrați în Canada, momentul este cât se poate de potrivit. Țara are nevoie de forță de muncă, pentru a-și reveni economic după anii de pandemie, astfel că și-a propus să primească peste 1,3 milioane de imigranți, după ce și anul trecut sosirile au atins un nivel istoric. […]
canada

V-ar putea interesa și: