În vizită la Zen Residence. Cum arată apartamentele

zen residence apartamente

Zen Residence este unul dintre cele mai noi ansambluri imobiliare din Constanța și, în același timp, unul care oferă cel mai mult viitorilor locatari. Mai jos puteți vedea un scurt reportaj realizat la fața locului de către o echipă Constanța 100%.

Peste 300 de apartamente din totalul de 355 sunt deja vândute, iar cifra în sine este dovada încrederii pe care o au cumpărătorii. Blocurile au parcare subterană, pe hol găsim marmură și inox, tâmplăria este adusă din Germania, lifturile sunt Kone, finlandeze, unele din cele mai bune din lume. Între blocuri vor fi o adevărată grădină dotată cu piscine ornamentale și plante special selectate, spații verzi, locuri de joacă pentru copii, teren de spor multifuncțional, dar și spații unde vă puteți hrăni câinii și pisicile. O atmosferă cu adevărat ZEN.

Veți admira cu siguranță și arhitectura, cu totul diferită față de monotonia cu care suntem obișnuiți, dar și combinația între fațadele ventilate și cele clasice.

Au cumpărat aici și constănțeni, care locuiesc în noile apartamente, dar și oameni din întreaga Românie și nu numai. De pildă, au achiziționat apartamente în Zen Residence români din Europa și chiar din Dubai.

Prețurile sunt unele din cele mai competitive de pe piață: de la 1.200 de euro pe metru pătrat.

V-ar putea intersa și:


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Palmă juridică pentru echipa Chițac - Ovanesian: Curtea de Apel a respins recursul Primăriei Constanța referitor la regulamentul din peninsulă

joi apr. 14 , 2022
Magistrații Curții de Apel Constanța au judecat, joi, dosarul 8549/118/2021 avand ca obiect suspendarea Regulamentului de acces in ZP. In sedinta programata la ora 10, s-au pus concluzii in contradictoriu de avocatii partilor timp de peste o ora. „Completul de judecata a respins recursul Consiliului Local împotriva hotărârii Tribunalului Constanța […]

V-ar putea interesa și: