S-a inaugurat oficial noul sediu al serviciului de permise și înmatriculări auto

Noul sediul al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor din Constanța a fost inaugurat oficial astăzi.

Acesta funcționează de la începutul lunii în interiorul Pavilionul Expozițional Constanța. Cel mai mare avantaj al noul spațiu este parcarea generoasă.

La eveniment au participat secretarul de stat din MAI, Mihai Dan Chirică, președintele CJC, Marius Horia Țuțuianu, prefectul Constanței, Ioan Albu, șeful Serviciului de Permise și Înmatriculări Auto din Constanța, cms. șef Liviu Vârșă.

„Spațiile sunt cele adiacente, aproximativ 140 de metri pătrați și parcarea are 2.500 de metri pătrați. Parcarea va fi gratuită. Și noi, și Prefectura, și cei de la Permise ar fi fost ciudat să percepem bani pentru cetățeni. Deocamdată, este pentru 10 ani actul, dar la momentul respectiv, vom putea mări printr-un act adițional perioada. Dacă lucrurile se vor desfășura în perioada următoare normale, vom mări sau nu perioada. Se economisesc bani și timp pentru cetățeni. Nu se mai duc în zece locuri pentru a obține toate avizele, se duc într-un singur loc. Toate serviciile fiind la un loc, timpul petrecut într-o instituție este mult mai scurt”, a declarat președintele CJC, Marius Horia Țuțuianu.

Prefectul Constanței a declarat că noua locație, dată în folosință gratuit de CJ, scutește Prefectura Constanța de o sumă importantă.

„Avantajul pe care îl avem ca instituție: dincolo, de la 1 ianuarie, trebuia să plătim o chirie de 24.000 lei lunar către Atomo Cernavodă. Acum nu mai plătim nimic. Utilitățile vor fi aceleași. Înainte funcționam în 3-4 locuri – într-o parte erau Înmatriculările, într-o parte sala de examinare, în altă parte dădeai examenul practic. Chiar apreciez inițiativa Consiliului Județean. Spațiile sunt suficiente”, a spus Ioan Albu, prefectul Constanței.

Detalii despre program găsiți AICI.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Radu Mazăre, arestat în lipsă

Wed Jan 10 , 2018
Radu Mazăre a primit mandat de arestare. Înalta Curte de Casație și Justiție a admis cererea DNA de înlocuire a control judiciar cu măsura arestului preventiv pe 30 de zile, după ce acesta nu s-a mai prezentat la ultimul termen al controlului judiciar. Radu Mazăre a declarat că a plecat […]
radu mazare