Încă o autoutilitară, confiscată pentru transport și depozitare ilegală de deșeuri 

Polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală au depistat pe strada Crișului din Constanța un bărbat în timp ce arunca dintr-o mașină deșeuri provenite din construcții.  

Persoana în cauză a fost sancționată cu amendă de 10.000 lei, în conformitate cu prevederile OUG nr. 92/2021.  

De asemenea, bărbatul a rămas și fără autoutilitara , care i-a fost confiscat de polițiștii locali din cadrul Direcției generale poliția locală.  

„Vă reamintim că polițiștii locali monitorizează în permanență întreg municipiul Constanța și manifestă toleranță zero față de persoanele care încalcă prevederile legale. Vă rugăm să înțelegeți că depozitarea necorespunzătoare a deșeurilor poate produce consecințe greu de remediat, iar recuperarea unui sol contaminat poate dura până la 30 de ani.”, au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Ada d'Albon, nepoata lui Mihail Sadoveanu, își va lansa în Constanța volumul „Antonime pe timp de pandemie”

Tue Aug 16 , 2022
Ada d’Albon, nepoata lui Mihail Sadoveanu, va lansa, miercuri, la Biblioteca Județeană „Ioan N. Roman” Constanța, volumul „Antonime pe timp de pandemie”. Miercuri, 17 august 2022, de la ora 18:00, în Aula Bibliotecii Județene „Ioan N. Roman” Constanța va avea loc lansarea volumului „Antonime pe timp de pandemie”, semnat de […]