Încă o avarie la conductele cumpărate de la CET. Cine nu are căldură

Astăzi, 4 februarie, a apărut încă o avarie la conductele cumpărate de la CET de Primăria Constanța cu două milioane de lei.

„Urmare a apariției unei avarii pe infrastructura de transport a agentului termic preluată în administrare de R.A.D.E.T. Constanța, nu se pot asigura condițiile de furnizare a energiei termice la următoarele puncte termice: 59, 65, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 125, 126, 127 care deservesc zonele: Spitalul Clinic de Boli Infecțioase, Kaufland, Casa de Cultură, Balada, Univ. A. Șaguna.”, a anunțat regia.

Echipele noastre de intervenție depun toate eforturile necesare repornirii instalațiilor în cel mai scurt timp.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Primăria Constanța continuă toaletarea arborilor

mar feb. 4 , 2020
Lucrările de toaletare și corecție a arborilor în municipiul Constanța continuă și în luna februarie. În aceste zile, echipele Serviciului Gestionare Spații Verzi acționează în zona centrală și la Far. Multe dintre aceste acțiuni sunt rezultatul solicitărilor venite de la constănțeni, persoane fizice, persoane juridice sau asociații de proprietari. Tăierile […]

V-ar putea interesa și: