Încă o avarie la Electrocentrale S.A., astăzi. Cine a rămas fără apă caldă și căldură

cet

Electrocentrale Constanţa S.A. (CET Palas) a anunțat în data de 5.12.2019 că înregistrează o nouă avarie pe reţeaua care alimentează cu energie termică primară punctele termice nr. 30, 31, 33, 35, 37, 38.

În consecinţă, în lipsa agentului termic primar nu se poate asigura distribuția apei calde de consum și a încălzirii în perimetrul străzilor: str.Unirii, str. Pescarilor, str. Dragoslavelor, str. Ion Rațiu.

Până la remedierea avariei de către Electrocentrale Constanța S.A. (CET Palas) nu se pot asigura consumatorilor serviciile de termoficare.

Aceasta este cea de-a doua avarie a zilei.

Pentru relaţii suplimentare sunați la numărul de telefon 0241.585.300 de la Dispeceratul Electrocentrale Constanța S.A. (CET Palas).


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Adina Florea s-a retras din procedura de numire la conducerea Secției Speciale

joi dec. 5 , 2019
Constănțeanca Adina Florea şi-a retras candidatura din procedura de numire la conducerea Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din Justiţie, a anunţat, joi, purtătorul de cuvânt al CSM, Daniela Stăncioi. „În cursul zilei de astăzi (joi – n.r.), doamna procuror Adina Florea a formulat cerere de retragere a candidaturii din procedura numirii […]
Adina Florea

V-ar putea interesa și: