Încă o pomană, încă o amendă

Polițiștii constănțeni au anunțat că au aplicat, azi, o a doua amendă administratorului unui local unde avea loc o pomană.

Reprezentanții IPJ Constanța au declarat că, în jurul orei 12:00, o patrulă mixtă, formată dintr-un polițist din cadrul Secției 1 Constanța și jandarm al G.M.J. Tomis Constanța, s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că, la un restaurant din muincipiul Constanța, ar avea loc un eveniment privat cu participarea mai multor persoane, care nu ar fi respectat prevederile legale referitoare la unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

„Echipajul de intervenție a constatat faptul că este vorba despre o comemorare, care se desfășura pe terasa localului, cu participarea a 30 de persoane, încălcându-se astfel prevederile HG 856/2020 privind prelungirea stării de alertă, prin care este interzisă organizarea de evenimente private (nunți, botezuri, mese festive).”, a precizat Andreea Iliescu, purtător de cuvânt al instituției.

Administratorul societății comerciale în cauză a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 10.000 lei.

Este a doua amendă pe care o dau polițiștii azi pentru o pomană. Detalii despre primul caz puteți citi AICI. Au amendat și administratorul unui local în care s-a organizat un majorat Detalii AICI.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.