Încă o porțiune din bulevardul Tomis va avea sens unic de circulație

Modificări importante în circulația rutieră pe bulevardul Tomis din Constanța. De la 1 octombrie, și tronsonul delimitat de strada Ion Rațiu și bulevardul Mamaia va deveni cu sens unic.

Circulația rutieră pe acest bulevard important al orașului se va desfășura astfel:

  • două benzi cu sens unic către zona centrală
  • două benzi dedicate circulației mijloacelor de transport în comun, taxiurilor și autospecialelor de intervenție, cu circulație în ambele sensuri, câte o bandă pentru fiecare sens
  • piste pentru biciclete.

Benzile pentru mijlocele de transport în comun vor fi delimitate și semnalizate corespunzător prin indicatoare de informare și marcaje rutiere și vor fi amplasate lângă trotuare. De asemenea, se vor amenaja stații pentru autobuze pe ambele sensuri de deplasare.

Circulația pe bulevardul Tomis se desfășoară cu prioritate față de străzile laterale, cu excepția reglementărilor impuse de funcționarea semafoarelor de la intersecțiile cu bulevardul Mamaia, strada Nicolae Iorga și strada Ion Rațiu.

Resistematizarea rutieră este necesară atât pentru fluidizarea traficului cât și pentru îmbunătățirea mobilității urbane în municipiul Constanța, spun reprezentanții Primăriei Constanța.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

EXCLUSIV Scenariu roșu la Liceul Ovidius din Constanța

Mon Sep 14 , 2020
De mâine, 15 septembrie, Liceul Ovidius din municipiul Constanța intră în scenariul roșu, după depistarea a 4 cazuri de Covid-19. „Deoarece în acest moment sunt 4 cazuri Covid pozitiv în liceul nostru, vă informăm că de mâine, 15 septembrie 2020, intrăm în scenariul roșu, activitatea didactică desfășurându-se doar online.”, se […]