Încă o victimă a parcării neregulamentare la LIDL

Încă o constănțeană s-a trezit cu „caracatiță” pe roată, în parcarea LIDL.

Este vorba despre o șoferiță care a oprit pe un drum de acces, chiar lângă un semn care indica faptul că parcarea este interzisă.

Imaginea a fost postată și comentată de o utilizatoare a paginii de Facebook „Parchez ca un bou”.

„In toata parcarea Lidl Tomis Nord, aici a gasit doamna sa parcheze. Foarte ofensata este dumnia sa si da telefoane sa scape basma curata fara sa plateasca. Asa nu vom face niciodata lucrurile sa functioneze. Facem prin a ne platii greselile de la mic la mare. Si data viitoare lucrurile in ordine. Credeti ca merita sa stai sa dai telefoane o ora in vazul lumii sau ai platit amenda si ai invatat lectia?”, a spus aceasta.

De blocarea roților se ocupă o firmă de pază, SGG Security. Pentru deblocare, șoferii trebuie să plătească 100 de lei. SGG Security are sediul în Popești Leordeni, a avut în 2018 o cifră de afaceri de 19.785.498 lei, un profit de 174.436 și o medie de 549 de angajați.

Vă recomandăm și:

VIDEO Scandal la LIDL, după ce unor șoferi li s-au blocat roțile
„Caracatițe” la LIDL. Normalitate sau abuz?
Ce salarii se câștigă la LIDL

Foto: Facebook/Parchez ca un bou
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Toamnă plină în Delta Dunării. Încep concursurile de pescuit

Wed Sep 25 , 2019
Delta Dunării este o destinație pentru toate anotimpurile, care atrage pasionații de natură din prima lună a primăverii până târziu în iarnă, după sărbătorile pe stil vechi. Sezonul turistic în Delta Dunării nu este legat de lungimea verii, căci toamna este rezervată împătimiților de pescuit, care vin în Deltă fie […]

V-ar putea interesa și: