Încă patru parcări cu plata prin SMS în Constanța

De astăzi, 19 aprilie, mai multe parcări din municipiul Constanța care înainte erau deservite de taxatori au devenit parcări prin SMS.

Este vorba despre cele situate în:

  • Portul Tomis – peste 160 de locuri;
  • Poarta 1 – peste 200 de locuri;
  • în fața Policlinicii 2 – 15 locuri
  • Brotăcei – 18 locuri

Timp de 15 zile, în fiecare dintre aceste parcări va fi prezent un angajat al SC Confort Urban, pentru a-i indruma pe șoferi, dar nu va încasa nicio taxă. Plata trebuie să fie efectuată prin aplicația Constanța Parking.

Săptămâna vitoare, lucrări de acest tip vor mai avea loc și în municipiul Constanța, dar și în stațiunea Mamaia.

Constanța Parking este o metodă simplă și eficientă pentru plata rapidă și ușoară a parcării. Aplicația este disponibilă și poate fi descărcată gratuit din Google Play si AppStore. Odată descărcată, vă va arata pe telefonul mobil o hartă cu cele trei zone incluse în parcarea prin SMS: Blue Area, pentru orașul Constanța, Green Area pentru stațiunea Mamaia și Red Area pentru Mamaia Nord.

Prin intermediul aplicației, se poate achita și cu ajutorul cardului bancar, iar cu 5 minute înainte de expirarea timpului, utilizatorii care și-au făcut cont sunt avertizați printr-un mesaj.

Taxarea prin SMS se va face la numarul 7475 .

În funcție de zona în care se face parcarea și de intervalul dorit, conținutul SMS-ului va fi diferit.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Leii de mare s-au întors

Fri Apr 19 , 2019
Complexul Muzeal de Științe ale Naturii din Constanța a anunțat că, după o lungă pauză, revin demonstrațiile educative ale leilor de mare. Acestea sunt susținute de cei trei lei de mare californieni : Kaly, Inuk si Sam. Durata unei reprezentații este de 25 de minute. Biletele se pot achizitiona din […]
lei de mare spectacol (1)