Încă un bărbat a murit înecat

Altă zi, altă tragedie pe litoralul românesc.

Pompierii au intervenit pentru a acorda primul ajutor unui bărbat în Costinești, în dreptul hotelului Azur. A fost la fața locului și un echipaj al Ambulanței.

Acesta a fost scos din apă și i s-a acordat primul ajutor.

Din păcate, încercările medicilor de a-l ține în viață au fost zadarnice. Aceștia au fost nevoiți să declare decesul.

Bărbatul avea 43 de ani și este din București.

În ultimele zile, cel puțin șase persoane au murit înecate pe litoral.

COMPLETARE

Trei scafandri de la ISU Dobrogea caută un bărbat care a intrat în mare în Vama Veche și nu a mai reușit să ajungă la mal.

De asemenea, la Eforie Nord au fost trimiși șase scafandri de la ISU Dobrogea care caută un bărbat care a intrat în mare și nu a mai ieșit. Inițial a intrat o fată, tatăl său a intrat după ea, iar bărbatul cu pricina s-a dus să-i ajute pe cei doi. Tatăl și fata s-au întors, el nu.

În ambele cazuri au plecat în ajutor și nave ale ARSVOM.

„In cursul acestei seri, 18.08.2023, ora 20:48, MRCC solicită intervenția unei ambarcațiuni SAR din cadrul ARSVOM, în vederea căutării și salvării a două persoane aflate în largul Mării Negre.
SAR Phoenix este alertat să intervină în căutarea celor două persoane, în zona Steaua de mare- Eforie Nord.
La ora 21:15, Sar Phoenix ajunge în zona indicată și începe operațiunea de căutare, împreună cu o ambarcațiune ISU.”, au precizat reprezentanții instituției.

Căutările au fost suspendate ulterior, dar vor fi reluate sâmbătă dimineață.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Fetița care a scăpat ca prin minune cu viață

vin aug. 18 , 2023
O fetiță de numai doi ani a scăpat cu viață după ce a căzut de la etajul al patrulea. S-a întâmplat vineri seară pe strada Crizantemelor din municipiul Constanța. Pompierii și medicii de la Ambulanță au fost anunțați de caz și au intervenit de urgență. Deși în astfel de cazuri […]

V-ar putea interesa și: