Încă un caz de coronavirus în Primăria Constanța

Parcarea Primăriei Constanța (foto: Constanța 100%, 17 noiembrie 2018)

Încă un funcționar public din cadrul Primăriei municipiului Constanța a fost testat pozitiv pentru SARS-CoV-2.

Cele două persoane confirmate până în acest moment sunt internate la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța. Direcția de Sănătate Publică desfășoară în continuare ancheta epidemiologică, iar colegii de birou ai celor doi funcționari publici au intrat în izolare la domiciliu.

Din dispoziția primarului Decebal Făgădău, toți angajații instituției completează zilnic, încă de la intrarea în starea de urgență, liste cu persoanele cu care au intrat în contact la o distanță mai mică de 1,5 m și pe o durată de timp mai mare de 20 de minute.

Cei doi nu au desfășurat în această perioadă activități cu publicul și nu au intrat în contact cu cetățenii care s-au adresat instituției.

Amintim faptul că, în scopul creșterii capacității instituționale în prevenirea și combaterea răspândirii infecțiilor cu noul coronavirus și pentru limitarea contactului direct între angajații Primăriei municipiului Constanța și cetățenii care apelează la serviciile noastre, primarul municipiului Constanța a dispus, încă din luna aprilie, restricționarea accesului publicului în sediile în care își desfășoară activitatea serviciile din cadrul Primăriei Municipiului Constanța și acțiuni periodice de dezinfecție a spațiilor în care își desfășoară activitatea personalul instituției.

Accesul în sediile Primăriei municipiului Constanța se face cu respectarea tuturor normelor în vigoare: purtarea obligatorie a măștii în spațiile închise, termoscanarea și igienizarea mâinilor.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaOne thought on “Încă un caz de coronavirus în Primăria Constanța

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

FOTO VIDEO Accident rutier grav provocat de o femeie de 70 de ani

Fri Jun 19 , 2020
Astăzi, în jurul orei 17:30, o femeie de 70 de ani a condus un autoturism pe strada Zmeurei, dinspre Tulcei către Soveja. La intersecţia cu aceasta, pe fondul nerespectării semnificaţiei indicatorului Oprire, a pătruns în intersecţie şi a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat, de 26 […]
accident-rutier-grav-constanta-2