Încă un constănțean bolnav de Covid-19 a fost internat

Încă un constănțean bolnav de Covid-19 a fost internat, potrivit datelor furnizare de Prefectura Constanța. Instituția a precizat astăzică în acest moment, mai sunt 32 de persoane internate, dintre care 18 din județul Constanța și 14 din județele Tulcea și Ialomița. Ieri erau internați 17 constănțeni. Persoanele din alte județe, dar internate în Constanța, sunt raportate în situațiile din județele de proveniență.

De la debutul pandemiei cu noul coronavirus, la nivelul județului Constanța au fost confirmate 283 de persoane infectate cu SARS-CoV-2. Până în prezent, 17 persoane au decedat din rândul celor pozitivate, iar 285 de pacienți au fost declarați vindecați (din județele Constanța, Tulcea și Ialomița).

În centrele de carantinare din județul Constanța se află, în acest moment, 45 de persoane, care ocupă 2% din totalul de 2.311 locuri disponibile. De asemenea, la nivelul județului sunt 2.326 de persoane în izolare la domiciliu.

Forțele cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice continuă să acționeze, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19 pe teritoriul României.

În ultimele 24 de ore, au fost aplicate, de către polițiștii din cadrul IPJ Constanța, jandarmii din cadrul I.J.J. Constanța, respectiv G.M.J. „Tomis” Constanța și polițiștii locali, un număr total de 14 sancțiuni contravenționale, în cuantum de 6.800 de lei.

De asemenea, în ultimele 24 de ore, forțele abilitate de control au verificat 4 societăți comerciale și PFA.

În cursul zilei de ieri, 31 mai a.c., 700 de forțe de ordine (I.P.J. Constanța, I.J.J. Constanța, G.J.M. „Tomis” Constanța, Poliția Locală Constanța și Garda de Coastă) au desfășurat misiuni specifice în județul Constanța. În cadrul acestora, au fost verificate 812 persoane, cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse.

sprijina-jurnalismul-independent
Constanta-financiara-sigla-jpg

Articole recente

Leave a Reply

Your email address will not be published.