Încă un copil s-a rănit într-un loc de joacă din Constanța. Ce face primăria?

Un părinte din orașul Constanţa a depus o sesizare la Protecția Consumatorilor în care reclama că fiul său, în vârstă de doi ani şi jumătate, s-a lovit în locul de joacă amenajat în portul Tomis.

Șeful instituției, Horia Constantinescu, a fost la fața locului, unde era postat un afiș: „Atenţie, accesul interzis în acest spaţiu. Acest loc de joacă este în curs de reabilitare iar folosirea elementelor deteriorate se face pe proprie răsundere”. Reprezentanții primăriei spun că afișul este postat de anul trecut, locul de joacă fiind închis din septembrie 2107. Banda care ar fi trebuit să limiteze accesul copiilor în zonă era însă ruptă, iar afişul, spune Constantinescu, nu era nici măcar ud, semn că este pus recent.

CJPC Constanţa a înaintat Primăriei Constanţa o adresă, la care așteaptă răspuns.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

FOTO Două femei, rănite într-un accident auto

mar mai 8 , 2018
La data de 8 mai a.c., în jurul orei 13.50, o femeie, în vârstă de 34 de ani, a condus un autoturism pe DN 2A, dinspre Pod Giurgeni și, ajungând la intersecția cu DN22A, pe fondul nerespectării semnificației indicatorului Cedează Trecerea, a pătruns în intersecție, intrând în coliziune cu un […]

V-ar putea interesa și: