FOTO/VIDEO. Încă un incident la City Mall Constanța. O bucată de placaj a căzut din senin

Serie incidentelor nefericite de la City Mall Constanța continuă.

Marți seară, un placaj a căzut, din senin, lângă oamenii care treceau prin zonă.

S-a întâmplat în jurul orei 19.00, în zona food, una dintre cele mai aglomerate din mall, vizavi de restaurantul Pep&Pepper.

„Nu vreți să știți cum s-a auzit. Toți oamenii din jur erau foarte speriați”, a spus o cititoare Constanța 100%, care era în mall împreună cu copilul.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit, pentru că în locul unde a căzut placajul nu se aflau clienți, în acel moment.

Incidentul de astăzi vine după ce, în urmă cu numai câteva zile, o bucată întreagă de tavan din City Mall Constanța a căzut. Numai norocul a făcut ca la momentul prăbușirii în zonă să nu se afle nimeni. Detalii AICI.

De asemenea, în lunile trecute, în mall a izbucnit un incendiu. Tot lunile trecute, a plouat prin acoperiș și a inundat mai multe spații.

Mai jos puteți vedea imagini surprinse imediat după incident.

Am contactat reprezentanții City Mall Constanța, care ne-au spus că vor reveni cu un punct de vedere în scurt timp.

Vă recomandăm să citiți și:

CITY PARK MALL – 100% mall, 0% parc

 


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Primăria Ovidiu a acordat burse de merit elevilor de la Școala Gimnazială 2

mar dec. 5 , 2017
Primăria Ovidiu a acordat, marți, burse elevilor de la Școala Gimnazială nr. 2 din localitate. Este pentru al treilea an consecutiv când elevii merituoși ai școlii primesc bursele de merit pentru rezultatele deosebite obținute în anul școlar 2016 – 2017. În funcție de media obținută au fost acordate următoarele burse: […]
burse primaria ovidiu

V-ar putea interesa și: