Încă un ministru al cabinetului Orban, bolnav de Covid-19: „Am respectat regulile, dar acest virus nu iartă”

Încă un ministru al cabinetului Orban a anunțat că este bolnav de Covid-19. Este vorba despre ministrul Transporturilor, Lucian Bode.

Acesta a anunţat, miercuri seară, că a fost confirmat cu COVID-19, fiind izolat la domiciliu. El a menţionat că nu are simptome specifice.

Anunţul a fost făcut pe Facebook, de ministrul Transporturilor.

„În urma unor analize periodice pe care le-am făcut în cursul acestei zile, în această seară am primit rezultatul ultimului test pentru diagnosticarea COVID – 19 şi, din nefericire, acesta a fost unul pozitiv. Din clipa în care am aflat rezultatul testului am urmat toţi paşii ceruţi de protocol. În acest moment m-am izolat la domiciliu, mă simt bine, nu prezint simptome specifice şi am încredere că, în cele din urmă, totul va bine. Va urez multă sănătate, tuturor!”, a scris Bode.

Luni, ministrul Economiei, Virgil Popescu, a anunţat, într-o postare pe Facebook, că a fost diagnosticat cu COVID-19.

„Masca vă poate proteja. Am respectat regulile, dar acest virus nu ”iartă””, a precizat el.

Executivul a transmis că membrii Cabinetului nu se încadrează în definiţia contacţilor direcţi, iar cei care fac parte din delegaţia care îl va însoţi pe premierul Ludovic Orban în Israel au fost testaţi luni, rezultatele fiind negative.

Sursă foto: Facebook/Lucian Bode

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Confort Urban amplasează borduri și montează pavele

Thu Nov 5 , 2020
Echipele SC Confort Urban SRL desfășoară lucrări de modernizare a aleilor de acces către blocuri pe bulevardul Mamaia, tronsonul cuprins între strada Mircea cel Bătrân și strada Bucovinei. Simultan cu decaparea suprafeței pietonale, sunt amplasate borduri și se montează pavele. Pe strada Ion Roată continuă recondiționarea trotuarelor cu asfalt pe […]
confort urban strada ion roata