Încă un pacient din secția groazei a murit

Încă un pacient care se afla în secția ATI a Spitalului de Boli Infecțioase din Constanța pe 1 octombrie, când a izbucnit un incendiu, a murit.

„24 de pacienți transferați de la Spitalul de Boli Infecțioase primesc în continuare îngrijiri medicale, în cadrul SCJU Constanța.  La Terapie Intensivă sunt 6 pacienți, după ce în cursul acestei dimineți a mai fost înregistrat un deces. Alți 9  sunt internați  în extensiile Covid din spital iar în secția exterioară Agigea sunt internați, ca și ieri, 9 pacienți transferați de la Spitalul de Boli Infecțioase.”, a declarat Crina Kibedi, purtător de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Constanța.

Pacientul care a decedat astăzi avea 44 ani și prezenta, pe lângă infecția cu SARS CoV 2, o infecție respiratorie severă. În noaptea de 5 spre 6 octombrie starea acestuia s-a agravat, iar în această dimineață, a decedat.

Este al 11-lea deces al unui pacient de pe acea secție. Șapte femei au murit în incendiu, restul după, din cauza bolii, nu a focului.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

În fiecare oră, aproape 25 constănțeni s-au îmbolnăvit de covid. Incidența în fiecare localitate

Thu Oct 7 , 2021
În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 14.467 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), dintre care 299 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare. În județul Constanța au […]
coronavirus incidenta