Încă un pas pentru autostrada Sibiu – Pitești

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat că a fost desemnat câștigătorul licitației pentru proiectarea și execuția secțiunii 2 a autostrăzii Sibiu-Pitești, între Boița și Cornetu.

Cu o lungime de 31,33 km, durata de proiectare și execuție a acesteia este de 5 ani și 6 luni.

 Contractul este finanțat din fonduri europene nerambursabile.

✅Secțiunea 1 (Sibiu – Boița) de 13,17 km este în faza de execuție. Termen de finalizare: 2023.
✅Secțiunea 3 (Cornetu – Tigveni) de 37,4 km este în faza de licitație pentru contractul de proiectare și execuție. Deschiderea ofertelor: ianuarie 2022.
✅Secțiunea 4 (Tigveni – Curtea de Argeș) de 9,86 km este în faza de proiectare. Termen de finalizare: 2025.
✅Secțiunea 5 (Curtea de Argeș – Pitești) de 30,35 km, este în faza de construcție. Are termen de finalizare anul 2025. 


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cine este constănțeanul anului 2021

vin dec. 31 , 2021
Anul 2021 a fost dificil pentru mulți dintre noi. În ciuda pandemiei și a tuturor problemelor prin care am trecut, există constănțeni care au făcut tot ce au putut pentru a ne schimba viața în bine. Au avut proiecte care au fost duse la îndeplinire, pentru care le mulțumim. A […]

V-ar putea interesa și: