Încă un pas pentru realizarea celui mai dorit drum de către constănțeni și turiști

Marian Crușoveanu, parlamentar PNL, membru al Comisiei pentru transporturi şi infrastructură a Camerei Deputaților, a prezentat astăzi noutăți despre Alternativa Techirghiol.

„S-a încheiat încă un capitol important. Dezbaterea publică cu privire la raportul de impact asupra mediului a trecut cu succes, fără observații.”, a scris acesta pe pagina sa de Facebook.

Marian Crușoveanu a participat, împreună cu reprezentanții Agenției de Mediu, ai CNAIR, ai autorităților locale, cu proiectanți, la dezbaterea publică de astăzi, la care au fost prezentate soluțiile ce vor fi aplicate în vederea protejării mediului înconjurător. Aceste soluții vizează atât perioada execuției lucrărilor, cât și cea de după ce acest drum expres va fi deschis pentru circulație, astfel încât efectele asupra florei și faunei din zonă să poată fi limitate.

„Apreciez că, prin implementarea cu succes a acestui proiect, se va ține seama de impactul pozitiv asupra mediului, precum și de interesul comunităților locale. După această dezbatere, proiectul își va urma cursul instituțional. În lunile următoare, va intra în procedurile de analiză ale CNAIR, după care urmează o avizare interministerială, astfel încât până la sfârșitul anului să fie emisă și Hotărârea de Guvern.”, a explicat parlamentarul liberal.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

One thought on “Încă un pas pentru realizarea celui mai dorit drum de către constănțeni și turiști

  1. Cind se va realiza soseaua de coasta Constanta -Mamaia? Este absolut necesara sub toate aspectele: circulatie, promenada , deschidere spre mare, etc.Ne-au tot ,,aburit,, Mazare si Udrea. Ca si varianta Techirghiol cu ocolire Eforie, si soseaua de coasta sint utile constantenilor si sutelor de mii de turisti. Bine ca la Cluj se face metrou. Sint curioasa : il lungesc pina la Budapesta?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Simona Halep, apariție surpriză la Școala Gheorghe Țițeica: „Să visați la ceva foarte, foarte mare!” VIDEO

lun sept. 11 , 2023
Simona Halep a avut astăzi, 11 septembrie, o apariție publică surpriză în Constanța, orașul său natal. Campioana a venit cu la Școala Gimnazială nr. 30 Gheorghe Țițeica pentru a o aduce pe nepoțica sa, care a început acolo clasa întâi. Simona Halep a fost invitată de către directoarea școlii, Florentina […]
simona-halep-la-scoala-gheorghe-titeica

V-ar putea interesa și: