VIDEO. Incendiu în centrul Constanței

incendiu constanta
Arde mansarda unei clădiri din centrul Constanței

UPDATE 26.12. Reprezentanții ISU Dobrogea spun că a ars podul clădirii pe o suprafață de 150 mp. Aici se aflau materiale textile, plastice, deșeuri de hârtie si material lemnos. Au fost deteriorate apartamentele aflate la nivelele inferioare, de către apa folosită la stingere și de fumul degajat. Cauza probabilă a incendiului: flacăra de la o lumânare.

Un incendiu a izbucnit, în prima seară de Crăciun, în centrul Constanței.

Pompierii de la ISU spun că arde mansarda dintr-o clădire aflată intersecția Bulevardului Tomis cu Ferdinand, în apropiere de Muzeul de Artă.

Tot Detașamentul Fripis al ISU Dobrogea intervine în aceste momente pentru stingerea incendiului. Acestora li s-a alăturat o autospecială de la departamentul de pompieri din Portul Constanța.

„Persoanele s-au auto evacuat până la ajungerea pompierilor”, au declarat reprezentanții ISU Dobrogea.

Din cauza incendiului se putea produce o explozie fatală, dar cei din clădire au avut prezența de spirit să scoată din imobil patru butelii pline cu gaz.

Completare, ora 21.46: „Incendiul este localizat, se lucrează pentru lichidare”, au declarat reprezentanții ISU Dobrogea. A ars o suprfață de circa 250 metri pătrați.

incendiu in constanta
Un întreg detașament al ISU Dobrogea acționează pentru stingerea focului

Incendiul este unul de proporții. Reprezentanții ISU au anunțat că s-a trimis în sprijin încă o autospeciala de la Detașamentul Port Constanța.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Complexul Muzeal de Științe ale Naturii vă așteaptă, în a doua zi de Crăciun

mar dec. 26 , 2017
Dacă vreți să faceți o plimbare în aer liber, sunteți invitați la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii din Constanța, mai ales că vremea este mai călduroasă decât de obicei. Deși este a doua zi de Crăciun, instituția este deschisă. Programul de lucru al instituției, astăzi, este intre orele 08:00 […]
delfinariu

V-ar putea interesa și: