Incendiu în cartierul Coiciu din Constanța

Incendiu în cartierul Coiciu din Constanța
Imagine de la intervenție

Un incendiu a izbucnit, miercuri, la o casă de pe strada Izvor, cartierul Coiciu, municipiul Constanța.

Pompierii au fost sunați să intervină pentru că din locuință ieșea fum.

Aceștia au evacuat din casă două persoane, posibil intoxicate cu monoxid de carbon. Acestea au fost preluate de echipajele SMURD ajunse, de asemenea, la fața locului.

COMPLETARE

„A fost doar monoxid de la sobă. Fără flacără sau altceva.”, au precizat, la finalul intervenției, reprezentanții ISU Constanța.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Angajări în Valu lui Traian

mie dec. 29 , 2021
O societate comercială cu profil de construcții ușoare și amenajări peisagistice cu sediul în Valu lui Traian angajează muncitori calificați – peisagiști, lăcătuși mecanici, sudori, zugravi. Contract de muncă de 8 ore/zi, 5 zile/săptămână, salariu 1263 de lei în mână. Obligatoriu diplomă de specializare. Nu se decontează transport. Puteți urmări […]
angajar

V-ar putea interesa și: