Incendiu în Constanța. Pompierii au intervenit prompt FOTO VIDEO

Un incendiu a izbucnit, joi dimineață, în municipiul Constanța, pe strada George Marinescu.

Era pericol de extindere, pentru că lângă se afla o altă locuință. Iată ce spune Anamaria Stoica, purtător de cuvânt al ISU Dobrogea, despre intervenție.

https://www.facebook.com/CT100.RO/videos/1049384158848785

Pompierii au intervenit prompt și au reușit să stingă focul.

Cauza probabilă a fost stabilită ca fiind un scurtcircuit electric la centrala de gaz.

Sursă imagini: ISU Dobrogea


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Asociația Elevilor a obținut, în instanță, burse pentru elevii din încă două localități

joi oct. 8 , 2020
Asociația Elevilor din Constanța (AEC) anunță o nouă victorie din cadrul demersului privind acordarea burselor școlare. Instanța a dat dreptate elevilor reprezentanți și a respins recursurile înaintate de primăriile Topalu și Lipnița. În cursul acestei săptămâni reprezentanții AEC s-au prezentat la Curtea de Apel pentru a primi decizia instanței față […]
elevi

V-ar putea interesa și: