Incendiu în Năvodari. 14 persoane evacuate, 1.500 mp de acoperiș afectați FOTO VIDEO

Un puternic incendiu a izbucnit, joi, la un bloc din oraşul Năvodari, flăcările manifestându-se la acoperişul acestuia pe o suprafaţă de 1.500 de metri pătraţi. Paisprezece persoane au ieşit singure din imobil când a început incendiul şi nu există răniţi.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a anunţat că pompierii au fost solicitaţi să intervină, joi, la un incendiu izbucnit la un bloc din oraşul Năvodari. La faţa locului s-au deplasat şapte autospeciale de stingere cu apă şi spumă, trei autoscări, o autospecială SMURD şi o descarcerare, precum şi autospeciala pentru transport personal şi victime multiple. 

În momentul sosirii echipelor de intervenţie la faţa locului, incendiul se manifesta la mansarda blocului, iar ulterior s-a extins la acoperiş, pe o suprafaţă de 1.500 de metri pătraţi. 

Paisprezece persoane au ieşit din bloc când a izbucnit incendiul. Nu au fost persoane rănite. 

Au venit în ajutor și câte un echipaj al ISU Ialomița și Călărași.

La ora transmiterii acestei ştiri, intervenţia pompierilor este în desfăşurare.

Completare ora 15.56 Încă se lucrează la fața locului.

COMPLETARE ora 17.59 Incendiul a fost lichidat la ora 17.52.

Zen ResidenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Centrul de vaccinare din cadrul Pavilionului Expozițional se va închide peste câteva zile

Thu May 5 , 2022
Direcția Generală de Asistență Socială Constanța anunță că Centrul de vaccinare din cadrul Pavilionului Expozițional își va înceta activitatea începând cu data de 14.05.2022, conform prevederilor O.U.G. nr. 44 din 14.04.2022. Până vineri, 13.05.2022, vaccinarea și distribuirea tichetelor de masă pentru cei cu schema de vaccinare completă efectuată în ultimele […]
pavilion expozitional constanta