Incendiu în Năvodari, 20 de persoane evacuate. Primăria își dă cu presupusul pe rețelele de socializare

Pompierii au fost anunțați prin apel unic de urgență 112, în jurul orei 14:22, să intervină în Năvodari, la blocul G3 deoarece se simte miros de fum în baia unui apartament.

Încă din primele momente au fost alocate 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă de la Stația Midia, iar în sprijin, de la Detașamentul Fripis au început deplasarea 1 descarcerare, 1 autoscara și 1 autospeciala de stingere cu apă și spumă.
Primele echipaje au ajuns la ora 14:30 și au început recunoașterea pentru a găsi sursa fumului.

„Din scara respectivă au fost evacuate 20 de persoane, dintre care 2 copii, iar restul adulți. Colegii sunt și la această oră și verifică sursa fumului, deoarece acesta nu se mai simte prezent. O persoană a suferit atac de panică, dar până în prezent nu a necesitat transportul la spital, aceasta fiind asistată la fața locului de către echipajul SMURD B.”, au transmis reprezentanții ISU Dobrogea.

Aceștia au spus că încă nu se cunoaște cauza incendiului.

Primăria Năvodari a anunțat, pe pagina sa de Facebook, că, „din primele informații, se pare că există o victimă, cauza cea mai probabilă a incendiului fiind un scurt circuit.”

Evident, cauza o vor stabili ulterior experții.

CONPLETARE ora 16.57 Echipajele ISI s-au retras de la locul solicitării. Acestea au asigurat masuri de prevenire și stingere a incendiilor. La adresă a fost și un echipaj de la firma de furnizare energie electrică care a constatat faptul că o linie de alimentare cu tensiune din instalația electrică a blocului este defectă.


Un alt incendiu puternic a afectat mai multe blocuri din Năvodari acum două zile.

Sursă foto: Primăria Năvodari

Zen ResidenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

O femeie de 72 de ani, din Constanța, recuperată de salvamontiști din zona Sfinxului FOTO

Sat May 7 , 2022
Salvamont Buşteni au avut, azi, trei intervenţii. O femeie de 72 de ani din Constanţa a suferit un traumatism de genunchi după ce a căzut pe zăpadă, în zona Sfinxului şi două tinere neechipate corespunzător, care au rămas blocate în zăpadă şi au făcut un atac de panică. Ulterior, Salvamont […]